Филателија

Филателија

Повеќе
1928: Пригодни марки издадени од МПО од САД со чија продажба се собирале средства за функционирање на организацијата

Нумизматика, бонистика, нотафилија

Нумизматика

Повеќе
Сребрени тетрадрахми од Александар III Македонски пронајдени во Прилепец...

Прилепски чупи

Прилепски чупи

Повеќе
1915: Чупе во група на бегалци од прилепските „србомански“ села, кои се повлекувале заедно со српската војска...

РК „Прилеп“

РК „Прилеп“

Повеќе
РК „Прилеп“ - РК „Југ“ 19:9

РК „Тутунски Комбинат“

РК „Тутунски Комбинат“

Повеќе
Знаменце од РК „Тутунски Комбинат“

Ракометната екипа на воените лица

Ракометната екипа на воените лица

Повеќе
1959: Ракометната екипа на воените лица при Гарнизонот во Прилеп...