Година непозната: Ученици од III одделение од ОУ „Свети Кирил и Методиј“ во Плетвар.

ОУ „Свети Кирил и Методиј“, село Плетвар

ОУ „Свети Кирил и Методиј“, село Плетвар

Нема Коментари

Коментирај