1946/47: Ученици од III-a од ОУ „Кочо Рацин“.

ОУ „Кочо Рацин“, генерации 1948 – 1979

ОУ „Кочо Рацин“, генерации 1948 – 1979

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc