1986/87: Ученици од I одделение при ОУ Кочо Рацин сликани со учителот Атанас Крстески

ОУ „Кочо Рацин“, генерации 1980 – 2012

ОУ „Кочо Рацин“, генерации 1980 – 2012

1 коментар

  • mixajlo January 13, 2013

    ехехе мојата генерација

    Respond

Коментирај