2008: Наставничкиот колегиум при ОУ „Гоце Делчев“

ОУ „Гоце Делчев“, полуматуранти, 2008 година

ОУ „Гоце Делчев“, полуматуранти во учебната 2007/08 година

Нема Коментари

Коментирај