1995: Благодарница доделена на ОУ „Јосип Броз Тито“ за учество на „Малиот Битолски Монмартр“

ОУ „Блаже Конески“ – Секции

ОУ „Блаже Конески“ – Секции

Нема Коментари

Коментирај