ФК „Обршани“

ФК „Обршани“

ФК „Обршани“ е формиран во 2004 година. Од формирањето, па до денес, континуирано се натпреварува во Општинската лига. Меѓу поистакнатите фудбалери вреди да се забележат имињата на: Стеван Глушески, Владо Ацески, Гоце Аџиоски, Владо Димоски („11 Октомври“); Миле Богоески, Никола Шаркоски („Победа“)…

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc