1971/72: Ученици од ОУ „11 октомври“ од село Мажучиште со учителот Серфим Дукоски.

ОУ „11 октомври“, село Мажучиште

ОУ „11 октомври“, село Мажучиште

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc