Логото на Центарот за печат, радио и телевизија...

Радио Прилеп

„Седмата сила“ во Прилеп

1. Шпица - брзина.mp3     

2. Шпица.mp3     


3. Реклама - Столарија.mp3     

4. Шпица - Додека ние растеме.mp3     

5. Реклама - Пепси Макс.mp3     

6. Шпица - Радио ек во новиот век.mp3     

7. Шпица - Плеј листа.mp3     

8. Неделна белешка.mp3     


9. Шпица - Топ.mp3     

10. Шпица - Ако слушате.mp3     


11. Реклама - Витаминка.mp3     

 

Голема благодарност до Наташа Мирческа

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc