Трета Димензија

Трета Димензија

Трета Димензија си најде место на македонската музичка сцена со добри рок звуци, кои некогаш преовладуваат со поблага поп варијанта.

Поставата на бендот ја сочинуваат: Даниел Павлоски – вокал, Дарко Ристески – гитара и Душко Темелкоски – клавијатури.

Имаат учествувано на фестивалите „Ѕвездена ноќ“, „Охридски трубадури“, „Фешта“, а на двапати се пробале и на македонскиот избор за песна на Евровизија.

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc