Јован Брмбески...

Јован Брмбески

Јован Брмбески

„Ратка на порти стоеше“
Јован Брмбески на сингл плоча од 1972 година, во придружба на оркестарот од народни инструменти, под водство на Пеце Атанасоски, во издание на ПГП-РТБ.

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc