1996: Милојко Коруноски

Милојко Коруноски

МИЛОЈКО КОРУНОСКИ

1996 година
Списание „Ловец“

Милојко Коруноски иако е на 72-годишна возраст, е многу активен ловец кој редовно учествува во акциите за заштита на дивечот. Во повеќе наврати бил член на извршните одбори на Ловечкото друштво „Златоврв“, Општинската ловна организација – Прилеп и Ловечкото друштво – Прилеп. Голем е љубител на природата и организатор на прихранување на дивечот.

Нема Коментари

Коментирај