1969: Екскурзија на ученици од V-в од ОУ „Кочо Рацин“ кај Ленишки мост.

ОУ „Кочо Рацин“, екскурзии

ОУ „Кочо Рацин“, екскурзии

Нема Коментари

Коментирај