Тито, партија, младина, акција...

Изградба

Изградба
ПОСТОТ Е ВО ИЗРАБОТКА…

 

______________________________________________________________________

КОРЕСПОНДЕНЦИЈА:

24 декември 1952 година
До:
Димески Александар
В.П. 4145 – 3/А
Задар

Испраќа:
Дончо Трајкоски

…За промената на градот наш нема што да ти се фалам.

Од ден на ден се се дотерува, а пак од март месец во 1953 година има се да се генерално улепшава, рушење на старото, ширење на улиците и правење на нови згради и објекти…

Нема Коментари

Коментирај