Илија Игњатоски - Игњато

Илија Игњатоски – Игњато

Илија Игњатоски – Игњато e еден од пионерите и основоположниците на прилепскиот ракомет и долгогодишен професор по физичко воспитување во Гимназијата „Мирче Ацев“ во Прилеп.

Нема Коментари

Коментирај