Ракометната екипа на гимназијата „Мирче Ацев“, државен првак на Малите олимписки игри за средношколска младина, 1997...

Гимназиски ракометен тим

Гимназиски ракометен тим

2002 година
Проф. Петар Шукуроски, Мери Адамческа, Матилда Атанасоска, Џулијана Бумбароска, Катерина Михајлоска, Јулијана Стојаноска, Катерина Јовческа, Маја Кузманоска, Моника Јошеска, Андријана Атанасоска, Јасмина Николоска, Мери Димоска, Јасмина Рашиќ, Даниела Талеска и Ева Ачкоска

Нема Коментари

Коментирај