1959: Прославување влез во второлигашко друштво.

Прилепски фудбалски легенди: Кирил Анески – Тумано

Прилепски фудбалски легенди: Кирил Анески – Тумано

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc