24.02.1966: Маалски фудбалери: Стојат: Борче Муса, Методија Дисо и Славчо Чаицо; Долу: Кире Корејчето, Мендо Димза и Ило Нуро.

Аматерски фудбал

Аматерски фудбал

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc