Фреска „Христовото влегување во Ерусалим“ ...

Црква „Пресвета Богородица“, село Мажучиште – фрескоживопис

Црква „Пресвета Богородица“, село Мажучиште – Фрескоживопис

Нема Коментари

Коментирај

© 2011/12 dbmc