1923: Железничка станица Прилеп. Парна локомотива серија 99.4. Железничкиот сообраќај

Железнички сообраќај во Прилеп

Повеќе
1916: Пред бакалницата кај читалиштето Надежда. Бакалски еснаф

Бакалски еснаф

Повеќе
Анот „Шар Планина“ во сопственост на Стевананџиовци... Анот на Стевананџиовци

Анот на Стевананџиовци

Повеќе
Во „Моноверзал“. „Моноверзал“

„Моноверзал“

Повеќе
Прилепското вештачко езеро... Прилепското езеро

Прилепското езеро

Повеќе