1917: Висока куќа во околината на Прилеп. Фотографија направена од експедицијата на германскиот зоолог Franz Doflein. Стара селска архитектура

Стара селска архитектура

Повеќе
Трактор од стопанството на Славеј. Славеј

Славеј

Повеќе
Стровија... Стровија

Стровија

Повеќе
Тројаци Тројаци

Тројаци

Повеќе
Никодин Никодин

Никодин

Повеќе
2014: Фотографија направена од Илија Ацески Мало Радобил

Мало Радобил (Мало Село)

Повеќе