Миле Неделкоски Миле Неделкоски

Миле Неделкоски

Повеќе
Од лево на десно: Стојат - Никола Коцев, Михаил Монев, Атанас Саев, Данчо Данов; Седат - Пантелеј Костурлиев, Вангел Попангелов, Милан Конев, Спас Попфилимонов. Милан Конев

Милан Костадинов Конев

Повеќе
Крум Тошев меѓу членовите на првата јазична комисија. Крум Тошев

Крум Тошев

Повеќе
koce Коце Солунски

Коце Солунски

Повеќе
Грбот на ВМОРО. Коце Ковилов

Коце Ковилов

Повеќе
Печатот на Казалискиот духовен собор од Прилеп. Аџи Костадин Дингов

Аџи Костадин (Константин) Дингов

Повеќе
Печатот на Казалискиот духовен совет од Прилеп.. Константин Небреклиев

Константин (Кочо) Н. Небреклиев

Повеќе
VMORO Константин Иванов

Константин Иванов

Повеќе
1200px-Flag_of_PR_of_Macedonia.svg Кирил Георгиевски – Дејан

Кирил (Киро) Данаилов Георгиевски

Повеќе
Кирил Јанчулев Кирил Јанчулев

Кирил Димитров Јанчулев

Повеќе