Спортски слет на градскиот стадион Спортски слетови

Спортски слетови

Повеќе
Прилепските атлетичари на Градскиот стадион во Скопје. Атлетика

Атлетика

Повеќе
На прилепскиот „хиподром“... Коњички клуб „Пелагонија“

Коњички клуб „Пелагонија“

Повеќе
Велиспедско - механичарска работилница во Прилеп... Велосипедизам

Велосипедизам

Повеќе