ФК Пелагонија... ФК „Пелагонија“

ФК „Пелагонија“

Повеќе
ФК „Ударник“ пред натпреварот со ФК „Питу Гули“ (5:1), одигран на 9 март 1952... ФК „Ударник“

ФК „Ударник“

Повеќе
1950: ФК Прилеп ФК „Прилеп“

ФК „Прилеп“

Повеќе
1941: Фудбалерите на СК „Гоце Делчев“ СК „Гоце Делчев“ 1941-1942

СК „Гоце Делчев“

Повеќе
1959: ФК „Индустријалец“. ФК „Индустријалец“

ФК „Индустријалец“

Повеќе
ФК Пролетер... ФК „Пролетер“

ФК „Пролетер“

Повеќе
40те години од минатиот век: СК „Македонија“ СК „Македонија“

СК „Македонија“

Повеќе
ФК „Искра“ од Варош, 1948... ФК „Искра“, Варош

ФК „Искра“, Варош

Повеќе
ФК „Јени Дуња“ во 1948 година. ФК „Јени Дуња“

ФК „Јени Дуња“

Повеќе
1934: СК Хајдук од Прилеп СК „Хајдук“

СК „Хајдук“

Повеќе