Дописна картичка, 23 јуни 1935 година (Предна страна) Дописна картичка, 23 јуни 1935 година

Пирот, 23 јуни 1935 година

Повеќе
1906: Баба Стојна со синовите Атанас и Кочо Стојна Димова – Бафчанка

Стојна Димова – Бафчанка

Повеќе
Васил Мончев со своето семејство... Васил Мончев

Васил Мончев

Повеќе
2003: Зградата на Економскиот факултет, проект на Заводот за урбанозам и студии во Прилеп Заводот за урбанизам и пpоектиpaњe – Прилеп

Заводот за урбанизам и пpоeктиpaњe – Прилеп

Повеќе
Дописна картичка, 26 април 1939 година (Предна) Дописна картичка, 26 април 1939 година

Прилеп, 26 април 1939 година

Повеќе
2 мај 1940: Дописна картичка испратена од Прилеп за Котор Дописна картичка, 2 мај 1940 година

Прилеп, 2 мај 1940 година

Повеќе
Савка Манеска Савка Манеска

Савка Ѓорѓиева Манеска

Повеќе
1988: „Последен поздрав на кумот Томашевиќ“ Фудбалски судии

Фудбалски судии

Повеќе
Методија и Цветанка Чорбески со своето семејство Чорбевци

Чорбевци…

Повеќе