Петар Димоски како Младен во „Протекција“ од Бранислав Нушиќ Петар Димоски

Петар Димоски

Повеќе
Димитар Вандески како Рако во „Мангите пијат чај“ од Драгослав Михаиловиќ... Димитар Вандески

Димитар Вандески

Повеќе
Трајче Иваноски како Дробац во „Функционер“ од Фадил Хаџиќ... Трајче Иваноски

Трајче Иваноски

Повеќе
Блаже Алексоски како Теодос во „Чорбаџи Теодос“ од Васил Иљоски Блаже Алексоски

Блаже Алексоски

Повеќе
Компјутерски приказ на изгледот на црквата... Црква „Света Петка“, населба Точила

Црквата „Света Петка“ во населбата Точила

Повеќе
Благоја Ристески - Платнар Благоја Ристески – Платнар: „На срцето преведувач и не му треба“

Колумна: „На срцето преведувач и не му треба“

Повеќе