70те години од минатиот век: Александар Ивановски Глоговичанец (лево)

Александар Ивановски Глоговичанец

Александар Ивановски Глоговичанец, професор по македонски јазик при ОУ „Св. Климент Охридски”…

Нема Коментари

Коментирај