1994: Заедничка почетничка база на прилепскиот и битолскиот аеро клуб на аеродромот во Мало Коњари

Аеро клуб „Прилеп“ – Падобранска секција

Аеро клуб „Прилеп“ – Падобранска секција

Нема Коментари

Коментирај